ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πήραν μυρωδιά… βάζουν φόρμα

Οι Ρέιμαρ Μόργκαν και Ντι Τζέι Κούπερ, πήραν μυρωδιά από αγώνα του Παναθηναϊκού, στο πρώτο ματς με τον Κολοσσό και πλέον αμφότεροι ετοιμάζονται να πατήσουν… παρκέ για επίσημο ματς του «τριφυλλιού».

Πήραν μυρωδιά… βάζουν φόρμα

Το επίσημο… ντεμπούτο τους, θα γίνει στο ματς με τον Κολοσσό, στο Βενετόκλειο (Σάββατο, 16/5, 16:30), στο δεύτερο ματς του «εξάστερου» στα Ελληνικά play offs. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τους προετοιμάζει με εντατικούς ρυθμούς, ούτως ώστε να πάρουν τα πρώτα τους αγωνιστικά λεπτά, καθώς ο χρόνος πιέζει και οι υποχρεώσεις αυξάνονται.

Το μεγάλο στοίχημα των «πράσινων» άλλωστε είναι να κερδίσουν πρώτα τη μάχη με το… χρόνο και μετά τον Ολυμπιακό, όπου θα παίξει ο Παναθηναϊκούς στους τελικούς της Α1. Όσον αφορά τον Κούπερ, το πράγμα μοιάζει πιο εύκολο… καθώς κάτι η εμπειρία του από Ελλάδα, κάτι το γεγονός πως η θέση στην οποία αγωνίζεται, του επιτρέπει να πάρει… πρωτοβουλίες, ενώ το μεγαλύτερο στοίχημα, μοιάζει να είναι η ενσωμάτωση του Μόργκαν.

Ο Αμερικάνος είναι μεν ταλαντούχος, το έχει δείξει άλλωστε, ωστόσο καλείται να μπει στα… παπούτσια του Γκιστ, κάτι που χρειάζεται σαφώς περισσότερο χρόνο για να «μπει» στη λογική της ομάδας.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.742 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...