ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κανονικά προπονήθηκε ο Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ πήρε κανονικά μέρος στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού και ίσως δώσει το παρών στον αγώνα της Τετάρτης με τον Αστέρα στην Τρίπολη, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Κανονικά προπονήθηκε ο Μπεργκ

Ο Σουηδός επιθετικός δείχνει πως είναι καλύτερα και πλέον είναι στο χέρι του Γιάννη Αναστασίου, για το αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι στην Τρίπολη.

Το σημερινό πρόγραμμα των «πρασίνων» άρχισε με ζέσταμα και ολοκληρώθηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Μαζί με τον Μάρκους Μπεργκ κανονικά προπονήθηκαν και οι Νάνο, Μαυρίας. Ο Πέτριτς δεν ακολούθησε όλο το πρόγραμμα, εξαιτίας ενοχλήσεων στην γάμπα, ενώ οι Νίνης, Κλωναρίδης και Πράνιτς ακολούθησαν το πρώτο μέρος της προπόνησης και ολοκλήρωσαν με ατομικό πρόγραμμα.

Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid)
Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid) 1.870 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 10 το πρωί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.