ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ποινική δίωξη για την επίθεση στον Ζωγράφο

Ποινική δίωξη κατ' αγνώστων ασκήθηκε από τον Αθλητικό Εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου για την επίθεση που δέχθηκε ο Χριστόφορος Ζωγράφος στις 2 Νοεμβρίου του 2014.

Ποινική δίωξη για την επίθεση στον Ζωγράφο

Η δίωξη είναι κατ’ αγνώστων, αφού η εισαγγελική έρευνα δεν οδήγησε στον Δημήτρη Μελισσανίδη λόγω έλλειψης επαρκών ενδείξεων και παρά το γεγονός πως ο αρχιδιαιτητής, αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατονόμαζαν τον ισχυρό παράγοντα της ΑΕΚ.

Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι η άσκηση ποινικής δίωξης είναι για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και όχι για απόπειρα ανθρωποκτονίας, όπως διάφοροι κύκλοι προέβλεπαν.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 522.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.