ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα προθεσμία ο πρώην παράγοντας του Ολυμπιακού για το «Νoor 1»

Ενώπιον της ανακρίτριας Μαρίας Σκάρπου βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής το πρώην στέλεχος του Ολυμπιακού που κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και εισαγωγή δύο τόνων ηρωίνης στο πλοίο «Noor 1», παίρνοντας και νέα προθεσμία. Διαβάστε το ρεπορτάζ...

Νέα προθεσμία ο πρώην παράγοντας του Ολυμπιακού για το «Νoor 1»

O Α.Κ. που μέχρι πρόσφατα ήταν στέλεχος στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, βρέθηκε μαζί με τον δικηγόρο του την Παρασκευή στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά  μετά την ανάληψη της υπόθεσης και από τον Νίκο Κωνσταντόπουλο (Τάκης Μιχαλολιάς και Γιάννης Ηρειώτης οι άλλοι δύο δικηγόροι του), ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.