ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιτυχημένη η πρώτη μέρα (pics)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του Bazaar με τους Χουχούμη και Τριανταφυλλόπουλο να μοιράζουν χαρά στους μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού.

Επιτυχημένη η πρώτη μέρα (pics)

Η πρώτη μέρα του Bazaar ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία με πολλούς φίλους του Παναθηναϊκού να δίνουν το«παρών». Παράλληλα σήμερα (Παρασκευή) βρέθηκαν οι Τριανταφυλλόπουλος και Χουχούμης  που μοίρασαν αρκετά αυτόγραφα.

Το Bazaar θα συνεχιστεί τις επόμενες δύο μέρες σε μια συμβολική εκδήλωση ανταπόδοσης της αγάπης σας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, θα έχετε την ευκαιρία να προμηθευτείτε τα αγαπημένα σας είδη, δώρα και αξεσουάρ με το τριφύλλι από 1 έως 13 Ευρώ!

Το Σάββατο -που θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση του νέου ρολογιού- οι Ταυλαρίδης και Λαγός στη 1:00μ.μ. θα δώσουν το παρών.Παράλληλα την Κυριακή οι Νάνο και Στιλ θα βρίσκονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις 2:00μ.μ.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 78.952 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπενθυμίζουμε πως οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 10:00 έως τις 20:00, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω, στην μπουτίκ του Παναθηναϊκού, θα περιμένουν τους φιλάθλους και άλλες μεγάλες προσφορές έως -70% σε διάφορα προϊόντα της adidas που… λατρεύτηκαν από τον κόσμο…

Δείτε τις φωτογραφίες:

panathinaikos24.gr

panathinaikos24.gr
ÓÙÐÇËÇÓ  BAZAAR ÔÇÓ ÐÁÅ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ
panathinaikos24.gr
ÔÑÉÁÍÔÁÖÕËËÏÐÏÕËÏÓ  BAZAAR ÔÇÓ ÐÁÅ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ
×ÏÕ×ÏÕÌÇÓ ÔÑÉÁÍÔÁÖÕËËÏÐÏÕËÏÓ  BAZAAR ÔÇÓ ÐÁÅ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ
×ÏÕ×ÏÕÌÇÓ ÔÑÉÁÍÔÁÖÕËËÏÐÏÕËÏÓ  BAZAAR ÔÇÓ ÐÁÅ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...