ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε δημοπρασία η φανέλα του αρχηγού

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μαζί με τον με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό CharityIdols (Σύλλογος Ενίσχυσης Φιλανθρωπικών Σωματείων), δημοπρατούν την φανέλα του Κάρλος Ζέκα από τον αγώνα με αντίπαλο την Ξάνθη.

Σε δημοπρασία η φανέλα του αρχηγού

Η φανέλα την οποία έχει υπογράψει ο αρχηγός του «τριφυλλιού» συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας και δεν διατίθεται πουθενά στο εμπόριο, ούτε στα επίσημα καταστήματα του Παναθηναϊκού.

Μέρος των εσόδων της δημοπρασίας, προορίζονται για την ενίσχυση του Ξενώνα SOS-ΕΛΙΖΑ, ο οποίος αναγνωρίζεται διεθνώς ως ένα πρότυπο κέντρο με εξειδικευμένο προσωπικό που περιθάλπει βρέφη, νήπια και παιδιά ως 5 ετών, τα οποία έχουν υποστεί παραμέληση ή κακοποίηση.

Η δημοπρασία ξεκίνησε με αρχική τιμή τα 100 Ευρώ και θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015.

Η πρωτοβουλία αυτή είναι στο πνεύμα της διαχρονικής κοινωνικής δράσης του Παναθηναϊκού για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων. Ειδικότερα, για τόσο μικρής ηλικίας παιδιά η ευαισθησία όλων των συμπολιτών μας ενστικτωδώς πολλαπλασιάζεται.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 88.950 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για να αποκτήσετε την φανέλα του Ζέκα μπείτε στο www.charityidols.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...