Ποδόσφαιρο

Υπέρβαση για Εσιέν

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν καταθέσει την τελική τους πρόταση στον Γκανέζο μέσο, η οποία φτάνει μαζί με τα μπόνους το 1,7 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. «Βρείτε τα και έρχομαι» το μήνυμά του προς τη διοίκηση, ενώ την Δευτέρα αναμένεται να δώσει την τελική απάντηση.

Ο Παναθηναϊκός έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε στην υπόθεση του Μίκαελ Εσιέν. Η προσφορά των πράσινων έχει φτάσει στο 1,7 εκατομμύρια ευρώ με τα μπόνους και την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να δώσει την τελική του απάντηση ο ποδοσφαιριστής.

Από την πλευρά του, ο 32χρονος χαφ έδειξε θετικός στην τελευταία επαφή που είχε με τον Τάκη Φύσσα και τον Λεωνίδα Βόκολο, λέγοντας: «Βρείτε τα με τους μάνατζερ και εγώ έρχομαι».

Η απάντηση του Γκανέζου μέσου δείχνει το ότι είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Ένα αγκάθι είναι οι τραυματισμοί του ποδοσφαιριστή αλλά σε περίπτωση που συμφωνήσει θα υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για την κατάστασή του.

Ακόμα και αν η υπόθεση του Μίκαελ Εσιέν δεν προχωρήσει ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει το ποσό αυτό για ποδοσφαιριστή αντίστοιχης ποιότητας αλλά και βεληνεκούς.

Exit mobile version