ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μανωλόπουλος: «Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει»

Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει για την εμφάνιση και την ήττα από τον Κολοσσό, ανέφερε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στη συνέντευξη Τύπου, μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Μανωλόπουλος: «Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει»

Ο Έλληνας προπονητής στάθηκε στο αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα του στο παρκέ κόντρα στον Κολοσσό, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο τραυματισμό του Νίκου Παππά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Για εμάς ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι. Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι ότι δεν υπάρχει δικαιολογία. Όχι για το αποτέλεσμα, αλλά για τον τρόπο που παίξαμε και ιδιαίτερα στην αρχή. Ήμασταν νωχελικοί και ο Κολοσσός πήρε μία διαφορά, με αποτέλεσμα να κυνηγάμε. Κάποιες φορές καταφέραμε να φτάσουμε, αλλά η διαφορά ξέφευγε πάλι.

Ο Κολοσσός είχα πει και στην πρώτη συνέντευξη Τύπου πως είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες και προπονητή. Έπρεπε να ήμαστε πιο συγκεντρωμένοι, αλλά ο Κολοσσός έπαιξε πιο δυνατά και γι’ αυτό δεν υπάρχει καμία δικαιολογία». 

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την κατάσταση του Νίκου Παππά:

«Δεν ξέρουμε ακόμα. Ευχόμαστε να μην είναι τίποτα. Πρώτα για το ίδιο το παιδί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...