ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Νίκη-πρόκριση παρά την ταλαιπωρία

Στα ημιτελικά της Α1 πόλο ανδρών, πέρασε ο Παναθηναϊκός, αφού παρά την ταλαιπωρία από το ταξίδι επικράτησε άνετα του ΠΑΟΚ 11-6 στο Ποσειδώνιο και ζευγάρωσε τις νίκες του.

Νίκη-πρόκριση παρά την ταλαιπωρία

Οι «πράσινοι» παρά το μπέρδεμα που έγινε με την καθυστερημένη άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, μπήκαν καλύτερα στο ματς και από το πρώτο οκτάλεπτο είχα πάρει προβάδισμα (3-0), με τέρματα των Θεωδορόπουλου (δύο) και του Κόχειλα, βάζοντας δύσκολα στους Θεσσαλονικείς.

O ΠΑΟΚ αντέδρασε στο δεύτερο οκτάλεπτο, όμως με τέρματα των Αφρουδάκη και Παπαδόγκωνα, το τριφύλλι, πήγε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου μπροστά στο σκορ με (4-5).

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε πλήρως στο ματς και με γκολ που σημείωσαν οι Αφρουδάκης και Κουρλιάφτης διεύρυναν το σκορ σε (4-7).

Στο τέταρτο και τελευταίο αλλά επεισοδιακό οκτάλεπτο, ένας καυγάς ανάμεσα σε Θεοδωρόπουλο και Βαχαρέλη, οδήγησε τον διαιτητή της αναμέτρησης στο να τους αποβάλει χωρίς αντικαταστάτη, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν με έξι αθλητές.

Από κείνη τη στιγμή και μετά, τίποτα το ουσιαστικό δεν άλλαξε, με το τελικό σκορ (6-11), να το διαμορφώνουν οι Κουρλιάφτης και Σαρτζετάκης, με τον Παναθηναϊκό να κάνει το 2-0 στις νίκες και να παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-2, 0-2, 2-4.

ΠΑΟΚ: Κόλιανιν 3, Μιτελούδης 1, Παπαποστόλου 1, Νικολαΐδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αφρουδάκης 3, Θεοδωρόπουλος 2, Παπαδόγκωνας 2, Κουρλιάφτης 2, Κόχειλας 1, Σαρτζετάκης 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ