ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η κλήρωση της λαχειοφόρου!

Μέσα από την επίσημη σελίδα του, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ανακοίνωσε τους τυχερούς αριθμούς, που κερδίζουν πλούσια δώρα στη μεγάλη λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιήθηκε.

Η κλήρωση της λαχειοφόρου!

Οι τυχεροί λαχνοί που αναδείχτηκαν έπειτα από κλήρωση της μεγάλης λαχειοφόρου αγοράς του Παναθηναϊκού Α.Ο έχουν ως εξής:

–         Ένα αυτοκίνητο Chevrolet κερδίζει ο λαχνός: 17435

–         Μονοήμερη κρουαζιέρα κερδίζει ο λαχνός: 16385

–         Ένα AppleMacBook κερδίζει ο λαχνός: 1444

Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό
Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό 347 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

–         Ένα τηλέφωνο Samsung s5 κερδίζει ο λαχνός: 449

–         Ένα apple ipad mini 3 κερδίζει ο λαχνός: 14433

–         Ένα Tablet Toshibac-100 κερδίζει ο λαχνός: 581

Παρακαλούνται οι τυχεροί νικητές να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6980751844 και 6987307562 για να παραλάβουν τα δώρα τους με την επίδειξη του λαχνού και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.