ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Τέλη Μαΐου στην Ολλανδία οι Νέοι-Παίδες

Οι Νέοι και οι Παίδες του Παναθηναϊκού στα τέλη Μαΐου θα συμμετάσχουν σε φιλικά τουρνουά που θα λάβουν χώρα στην Ολλανδία.

Τέλη Μαΐου στην Ολλανδία οι Νέοι-Παίδες

Τα τουρνουά θα γίνουν στην Ολλανδία από τις 22 έως τις 26 Μαΐου με ταν νέα παιδιά του Παναθηναϊκού να το περιμένουν πως και πως. Όσων αφορά τους αντιπάλους οι Νέοι των Βαγγέλη Σάμιου και Σπύρου Μαραγκού θα αντιμετωπίσει τις Ουιτγκέστ, Ντε Χαγκ και Τζένοα. Στη συνέχεια του τουρνουά θα κληθούν να παίξουν με μία  εκ των Αλκμάαρ, Τορίνο, Σταντάρ Λιέγης και Μπενφίκα. Ταυτόχρονα οι ομάδα των Παίδων θα έχει άλλους αντιπάλους.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα των Παίδων αναμένεται να αντιμετωπίσει  τους Ρέιντζερς, Βίλεμ, Κολωνία, Γάνδη και Ρέτζιο, ενώ στη συνέχεια θα δώσει αγώνες κατάταξης με κάποιες εκ των Κοπεγχάγη, Φούλαμ, Αλκμααρ, Κοπεγχάγη, Αντβέρπ και Χέλμοντ Σπόρτ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE