ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κατά Τεόντοσιτς ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός, όπως έγινε γνωστό σήμερα, είχε στείλει επιστολή προς την Euroleague για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Μίλος Τεόντοσιτς προς τον Δημήτρη Διαμαντίδη στον τρίτο προημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ.

Κατά Τεόντοσιτς ο Παναθηναϊκός

Είναι γνωστό ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν τα χει καλά με τον Μίλος Τεόντοσιτς όχι μόνο λόγω της ερυθρόλευκης προϊστορίας του αλλά και για την προκλητικότατη συμπεριφορά του εντός και εκτός παρκέ.

Ένα περιστατικό που επιβεβαιώνει όλα αυτά ήταν η απαράδεκτη κίνηση του να μην δώσει το χέρι του στον εμβληματικό αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αυτό το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν την έναρξη του τρίτου προημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ. Οι πράσινοι φυσικά και αυτό δεν το άφησαν να περάσει έτσι, καθώς έστειλαν επιστολή στην Euroleague, χαρακτηρίζοντας ως απαράδεκτη την συμπεριφορά του Σέρβου.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.690 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...