ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Μπερτομέου και η… μισή αλήθεια

Στο πλαίσιο του media briefing του Final-4 της Ευρωλίγκας, που διεξάγεται στη Μαδρίτη, ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης Τζόρντι Μπερτομέου, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ως «ιδιοκτήτη» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αγνοώντας ωστόσο την… πραγματική αλήθεια.

 Ο Μπερτομέου και η… μισή αλήθεια

Στη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου του Τζόρντι Μπερτομέου, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ως «ιδιοκτήτη» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κάτι που ωστόσο δεν ισχύει εδώ και καιρό, καθώς βάσει της Ελληνικής νομοθεσίας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θεωρείται και δεν είναι ιδιοκτήτης και πρόεδρος του «τριφυλλιού».

Μάλιστα, στην αναφορά αυτή του Μπερτομέου, Έλληνας δημοσιογράφος αντέδρασε, τονίζοντας στον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας, πως ο Γιαννακόπουλος δεν είναι ιδιοκτήτης και πως θα έπρεπε ο ίδιος να γνωρίζει ότι βάσει της Ελληνικής νομοθεσίας, δεν θεωρείται και δεν μπορεί να είναι. Παρόλα αυτά, ο Μπερτομέου, απάντησε… επιθετικά, τονίζοντας εκ νέου ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, κάτι που αν μη τι άλλο, προκαλεί ερωτηματικά, για την στάση του Ισπανού.

Ανεξάρτητα με το τι πιστεύει κανείς, αυτή είναι η πραγματική αλήθεια, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Εκτός από τη στάση του ίδιου του Μπερτομέου, προκαλεί και η… στάση του Τύπου, καθώς κανείς δεν εξέφρασε κάποιο ερώτημα, προς τον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας, για το γεγονός πως προτίθεται να αυξήσει τα έσοδα των ομάδων, χωρίς να έχει η ίδια η Ευρωλίγκα έσοδα… και γιατί δεν το έκανε αυτό όλα τα προηγούμενα χρόνια, αφού όπως φαίνεται μπορεί να το κάνει τώρα. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.576 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.