ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο bazaar Στιλ και Νάνο (pics)

Το 4ο bazaar του Παναθηναϊκού σιγά-σιγά ολοκληρώνεται, ωστόσο και φέτος είχε τεράστια επιτυχία. Σήμερα, νωρίτερα το μεσημέρι, Στιλ και Νάνο επισκέφτηκαν το χώρο κάτω από τη Θύρα 12, υπογράφοντας αυτόγραφα και μιλώντας με τον κόσμο.

Στο bazaar Στιλ και Νάνο (pics)

Οι Λουκ Στιλ και Νάνο Γκονζάλες βρέθηκαν νωρίτερα στη Λεωφόρο, προκειμένου να παραβρεθούν στο 4ο Bazaar του Παναθηναϊκού. Οι δύο άσοι των «πράσινων» μίλησαν με τον κόσμο, υπέγραψαν αυτόγραφα και έκαναν τα ψώνια τους…

Δείτε φωτογραφίες:

panathinaikos24.gr-Στιλ Νάνο
panathinaikos24.gr-Στιλ
panathinaikos24.gr-Στιλ Νάνο
panathinaikos24.gr-Νάνο
panathinaikos24.gr-Νάνο Στιλ 4ο bazaar
panathinaikos24.gr-Στιλ
panathinaikos24.gr-Νάνο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.