Παρασκήνια

Η παράγκα και σε βιβλίο…

Η παράγκα και σε βιβλίο…

Ο Γιάννης Σπάθας, πρώην πρόεδρος της Ένωσης Διαιτητών Πειραιά, νυν γραμματέας της ΕΠΣ Πειραιά και πατέρας του εν ενεργεία διαιτητή, Ηλία Σπάθα, ετοιμάζεται να εκδώσει βιβλίο, με θέμα τα τεκταινόμενα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, την εποχή της «παράγκας».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιάννης Σπάθας, στο ραδιόφωνο του Alpha, έχει ήδη γράψει το εν λόγω  βιβλίο και ψάχνει τον εκδοτικό οίκο, για να το θέσει σε κυκλοφορία.

Ο Γιάννης Σπάθας, υπεραμύνθηκε της περίφημης ατάκας, περί Ολυμπιακού και Αιγάλεω, ενώ τόνισε πως δεν είναι διαπλεκόμενος, ενώ ο γιος του Ηλίας, «πληρώνει» την ατάκα του ιδίου, στην καριέρα του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε και… ανατριχιάστε:

«Γ@@ώ την προκατάληψη που υπάρχει για τον Ολυμπιακό και την οικογένεια Σπάθα! Ο Ηλίας Σπάθας δεν είναι διαπλεκόμενος. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Βγάζουμε μόνοι μας το ψωμί μας. Τρέχουμε από το πρωί και δεν έχουμε ανάγκη κανέναν. Ο Ηλίας πληρώνει την ατάκα του πατέρα του «Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε». Γιατί όμως; Επειδή είπα αυτό που νιώθω; Αυτό δεν είναι αμαρτία. Αμαρτία είναι να παίρνεις λεφτά και να μην τα γυρίζεις πίσω».

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ