ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στιλ: «Να κάνουμε μια καλή αρχή»

Στο περιθώριο της παρουσίας του στο bazaar, ο Λουκ Στιλ αναφέρθηκε στα πλέι οφ, τονίζοντας πως η ομάδα θα πρέπει να ξεκινήσει νικηφόρα κόντρα στον Αστέρα.

Στιλ: «Να κάνουμε μια καλή αρχή»

Ο Βρετανός τερματοφύλακας του τριφυλλιού, αναφέρθηκε στο bazaar, ενώ μίλησε και για την πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης, λέγοντας πως παρά τη δυσκολία της αναμέτρησης, θα πρέπει να ξεκινήσουν νικηφόρα.

Για το bazaar: «Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι. Στην αρχή δεν ήξερα τι θα έβρισκα, αλλά τώρα για εμένα όλα είναι σαφή και είναι ιδιαίτερη χαρά να βρίσκομαι εδώ περιτριγυρισμένος από τους φιλάθλους».

Για την πρεμιέρα των πλέι οφ κόντρα στον Αστέρα: «Τα δυο τελευταία παιχνίδια δείξαμε πως ανεβαίνουμε, έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, θέλουμε να έχουμε μια καλή αρχή και να πάμε καλά. Στους αγώνες που παίξαμε με αυτούς, έδειξαν πως είναι αρκετά δυνατοί άξιζαν τους βαθμούς που πήραν στα μεταξύ μας παιχνίδια και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια στον αγώνα της Τετάρτης».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.670 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.