ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σάρωσαν τα μετάλλια οι «πράσινοι» παλαιστές

Έξι μετάλλια αλλά και πολλές διακρίσεις για τους παλαιστές του τριφυλλιού, στο διεθνές τουρνουά που διεξήχθει στην Ολυμπία, παρουσία 18 χωρών.

Σάρωσαν τα μετάλλια οι «πράσινοι» παλαιστές

Άκρως επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή των διεθνών παλαιστών του Παναθηναϊκού στο διεθνές τουρνουά στην Ολυμπία με την παρουσία 18 χωρών.

Η συγκομιδή για το τριφύλλι ήταν ένα χρυσό, ένα ασημένιο, τρία χάλκινα αλλά και δυο πέμπτες θέσεις. Πιο αναλυτικά «χρυσός» ο Νίκος Λέων στα 130 κιλά, «ασημένιος» ο Λαοκράτης Κεσσίδης στα 98 κιλά, «χάλκινοι» οι Ματίας Βλαδίμηρος στα 66 κιλά, Πέντορετς Ευγένιος στα 71 κιλά και Μπόμπορας Κωνσταντίνος στα 130 κιλά ενώ οι Μανδρίκος Θεοδωρίδης στα 66 κιλά και ο Τσορλιάνος Νικόλαος στα 80 κιλά κατέλαβαν την 5η θέση στις κατηγορίες τους.

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια, Λία Νικολάου δήλωσε: «Η ομάδα του Παναθηναϊκού έκανε την τέλεια εμφάνιση σε ένα πολύ δύσκολο τουρνουά με τη συμμετοχή πολλών διακεκριμένων αθλητών έδειξε ότι βρίσκεται στο ύψος των περιστάσεων για την ελληνική πάλη».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 1.789 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νίκος Λέων που κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο, δήλωσε: «Το χρυσό μετάλλιο ήταν η δικαίωση για τη νίκη που μου στέρησαν οι διαιτητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, αλλά και για την ήττα στο μεσογειακό πρωτάθλημα. Καλύτερη στιγμή των αγώνων ήταν η νίκη μου επί του παγκοσμίου πρωταθλητή από την Σερβία με πτώση, ο οποίος με είχε κερδίσει στο μεσογειακό. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους γονείς μου και προπονητές μου, του φίλους και συναθλητές μου, όσους με στήριξαν στα δύσκολα και κυρίως την τεράστια οικογένεια του ΠΑΟ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...