ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Το αντίο του Στρατηγού (pics & vid)

Στις 18 Μαΐου του 1980 ο Μίμης Δομάζος αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο την Καβάλα και κρέμασε τα παπούτσια μετά από μία τεράστια καριέρα.

Το αντίο του Στρατηγού (pics & vid)

Ο «Στρατηγός» του Παναθηναϊκού, ο άνθρωπος που οδήγησε την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1971 στο Γουέμπλεϊ, έδωσε την τελευταία του παράσταση μπροστά στον κόσμο από τον οποίο λατρεύτηκε στις 18 Μαϊου του 1980.

Ο Μίμης Δομάζος αγωνίστηκε λοιπόν για τελευταία φορά στο γήπεδο της Λεωφόρου, σε ένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Καβάλα, όπου οι πράσινοι επικράτησαν με 2-1 και αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του ιστορικού γηπέδου.

Αγωνίστηκε συνολικά σε 536 ματς A΄ Eθνικής (502 ματς με Παναθηναϊκό και 34 με ΑΕΚ), σκόραρε 139 φορές, κατέκτησε 10 πρωταθλήματα (το ένα με την ΑΕΚ) και τρία Κύπελλα, ενώ φόρεσε την φανέλα της Εθνικής ομάδας 50 φορές πετυχαίνοντας 4 γκολ.

580CFE9820ED917AAB8E408220744ED8
ÄÏÌÁÆÏÓ / ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ
DOMAZOS (1)
domazos (2)
domazos
hellas
panakis+domazos+papaemanouil

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ