ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρέλης ο αντι-Οριζί;

Η Λιλ ψάχνεται για επιθετικούς αφού το αστέρι της μάλλον «χαιρετά» σε λίγες εβδομάδες.

Καρέλης ο αντι-Οριζί;

Η Λιλ προσφέρει 3.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της το Νίκο Καρέλη. Ο Έλληνας επιθετικός εκτόξευσε φέτος τους αριθμούς του και με τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο Γιουρόπα Καπ το όνομά του συζητήθηκε στους κόλπους των ατζέντηδων.

Ο Κρητικός ενδιαφέρει τους «λιλουά» που φέτος πραγματοποιούν την χειρότερη πορεία τους την τελευταία 5ετία (8η θέση) με το κλαμπ να μένει εκτός Ευρώπης και τον κόουτς Ρενέρ Ζιράρ να επιθυμεί ανανέωση. Ο 60χρονος τεχνικός κατηγορήθηκε πέρσι πως παρουσίασε την πιο αντιαισθητική ομάδα της γαλλικής λίγκας, αφού το κατενάτσιο ήταν το σήμα κατατεθέν της. Έχοντας πάρει εννιά (!) νίκες με 1-0, τερμάτισε στην 3η θέση, έπαιξε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ (αποκλείστηκε από την Πόρτο στα πλέι-οφ) κι έφτασε ως τους ομίλους του Γιουρόπα όπου η αδυναμία της να σκοράρει πάνω από ένα τέρμα της απέφερε τέσσερις πόντους!

Μια από τα ίδια έγιναν στο πρωτάθλημα, με το σωματείο να έχει σκοράρει μόλις 39 γκολ σε 37 παιχνίδια. Ο 20χρονος Βέλγος Ντίβοκ Οριζί (8 γκολ) είναι ο πρώτος της σκόρερ αλλά η πρόοδος που κατέγραψε θα τον φέρει το καλοκαίρι στο «Άνφιλντ», τα δικαιώματά του ανήκουν στη Λίβερπουλ. Ο Καρέλης θα είναι γι αυτούς μια (φτηνή) λύση προοπτικής σ’ ένα πρωτάθλημα με τρέξιμο και αρκετό physical game που ταιριάζει στον νεαρό του ΠΑΟ.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.229 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.