ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πως το επικοινωνείς είναι το ζήτημα…

Ρίσκο ο ερχομός (;) του Κροάτη της Ουντινέζε, πόσο καλύτερος μπορεί να είναι π.χ. από Κουτρουμπή, Ρισβάνη;

Πως το επικοινωνείς είναι το ζήτημα...

Επικοινωνιακά να το δει κανείς δεν είναι ότι καλύτερο να διαρρέει πως ο σύλλογος κοιτάζει προς την πλευρά του 22χρονου αριστεροπόδαρου Κροάτη, Ιγκόρ Μπούμπνιτς για την ενίσχυση της άμυνάς του. Το βιογραφικό του νεαρού, πανύψηλου (1.89) στόπερ δεν «ψήνει» ότι αξίζει να του εμπιστευθείς μια θέση στο ρόστερ, «τρώγοντας» τη θέση Ελλήνων (Ρισβάνη, Κουτρουμπή) τους οποίους ο σύλλογος ανέλαβε να «ψήσει» πέρσι πληρώνοντας και το ανάλογο τίμημα σε βαθμούς!

Ο Μπούμπνιτς σε δύο σεζόν έχει παίξει σε 12 αναμετρήσεις με τους «φριουλάνι» στο πρωτάθλημα χωρίς κάτι ιδιαίτερο αν κι οι πράσινοι μπορούν να μάθουν λεπτομέρειες γι αυτόν ρωτώντας Ορέστη Καρνέζη-Παναγιώτη Κονέ που τον είχαν καθημερινώς μέσα στα πόδια τους.

Έτσι κι αλλιώς η Ουντινέζε μετά από τρεις διαδοχικές εξόδους στα ευρωπαϊκά κύπελλα και άψογη διαχείριση από τον Φραντσέσκο Γκουϊντολίν είδε τον κύκλο των επιτυχιών της να κλείνει… βίαια! Με τον κόουτς να σταματά την προπονητική και ν’ αναλαμβάνει χρέη συμβούλου μεταγραφών στις ομάδες της οικογένειας Πότσο (Ουντινέζε, Γουότφορντ, Γρανάδα), ο σύλλογος τερμάτισε πέρσι 13ος και φέτος είναι στην 16η θέση με το πείραμα Αντρέα Στραματσόνι να μην βγαίνει. Ο 39χρονος κόουτς αφού …κατάφερε ν’ αφήσει την Ίντερ εκτός Ευρώπης, έμεινε ένα χρόνο άνεργος και πέρσι η Ουντινέζε τον εμπιστεύτηκε χωρίς όμως εντυπωσιακά αποτελέσματα! Η ομάδα σώθηκε μεν αλλά αν δεν υπήρχαν τα 14 γκολ του 37χρονου (!) Αντόνιο ντι Νατάλε τα πράγματα θα είχαν πάρει δυσάρεστη τροπή.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.397 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.