ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αγαπά την κροατική αγορά

Ο ΠΑΟ συνηθίζει να ψωνίζει από τα Βαλκάνια, ασχέτως αν οι Κροάτες σπάνια αφήνουν σφραγίδα...

Αγαπά την κροατική αγορά

Ο Παναθηναϊκός έχει αδυναμία στην κροατική αγορά. Το θυμηθήκαμε διαβάζοντας πως οι πράσινοι τσέκαραν την περίπτωση του στόπερ της Ουντινέζε, Μπούμπνιτς. Η ιστορία πάντως διδάσκει πως οι «χβράτσκι» σπάνια μακροημερεύουν στον σύλλογο ακόμα κι αν πρόκειται για εξαιρετικές περιπτώσεις (τύπου Γκόραν Βλάοβιτς, Αλιόσα Ασάνοβιτς, Ντάνιελ Πράνιτς).

Ο πρώτος έμπλεξε με τις ιδιοτροπίες Αναστασιάδη αλλά έπεσε και σ’ εποχές που στην επίθεση η ομάδα είχε κλασάτους παίκτες (Βαζέχα, «Λύμπε», Ολιζαντέμπε, Κωνσταντίνου), άρα ο χρόνος έπρεπε να μοιράζεται). Ο “Άσα” τσακώθηκε με τον Βασίλη Δανιήλ κι επί Κυράστα έγινε παγκίτης αφού για τα χαφ υπήρχαν κι οι Καραγκούνης, Σιπνιέφσκι, Λυμπερόπουλος, Φλίπσεν.

Ο Πράνιτς όσο είχε… όρεξη διακρινόταν αλλά το πράγμα στράβωσε το καλοκαίρι, μετά το Μουντιάλ όταν ο πρώην άσος της Μπάγερν έκανε φανερό πως ήθελε να πάρει μεταγραφή. Μ εξαίρεση τον μέγα Βέλιμιρ Ζάετς κανείς συμπατριώτης του δεν πρόλαβε να βάλει φαρδιά πλατιά σφραγίδα στον σύλλογο. Κάμποσοι πρόσφεραν (Πέτριτς, Σίντενφελντ, Σάριτς), οι πιο πολλοί πέρασαν και δεν ακούμπησαν (Μάριτς, Γκαλίνοβιτς, Σέριτς, Αντριτς, Γιάρνι, Ρουκάβινα, Μπίσκαν)…

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.