ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έχει 50% επιτυχία χωρίς Μπεργκ

Τα μισά από τα 20 παιχνίδια που έδωσε ο ΠΑΟ χωρίς Μπεργκ φέτος τα κέρδισε...

Έχει 50% επιτυχία χωρίς Μπεργκ

Πάμε για δίδυμο Κλωναρίδη-Καρέλη (αμφότεροι σε φόρμα) στην Τρίπολη κι αυτό ίσως να μην είναι τόσο άσχημο! Καταρχάς η ομάδα αποκτά ταχύτητα που δεν μπορεί να προσφέρει το ντουέτο Μπεργκ-Πέτριτς έστω κι αν οι έμπειροι φορ κατέχουν άριστα τα μυστικά της μπάλας.

Η γαστρεντερίτιδα του Μάρκους «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό που όμως δεν τα πήγε κι άσχημα όσες φορές κλήθηκε να παίξει δίχως αυτόν:  Μ’ εξαίρεση τα παιχνίδια με Εστορίλ (0-2), ΟΦΗ (1-2), Ξάνθη (2-4) το τριφύλλι είχε περισσότερες καλές απ΄ ότι κακές στιγμές! Με τη Μίντιλαντ (2-1) στη Δανία «καθάρισαν» Νάνο, Κλωναρίδης, ενώ την φοβερή ανατροπή με τον Πανιώνιο (2-1) την υπέγραψε ο Μλάντεν Πέτριτς.

Με την Καλλονή ανέλαβαν επόπτης και ρέφερι να μην αποβάλλουν στο ξεκίνημα τον γκολκίπερ Χογκ που στη συνέχεια ήταν ο κορυφαίος των Μυτιλινιών με συνέπεια να έρθει η ήττα. Η ομάδα ήταν ανταγωνιστική με Ντιναμό Μόσχας (1-2), Αϊντχόβεν (1-1). Κέρδισε Πλατανιά, Βόλο (κύπελλο), Νίκη, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ, Κέρκυρα, Ξάνθη, ηττήθηκε με χίλια ζόρια στο Καραϊσκάκη όπου οι επαφές επιτρέπονταν μόνο όταν το παιχνίδι παιζόταν στην περιοχή του γηπεδούχου, προς τα πράσινα καρέ τα πάντα σφυρίζονταν φάουλ!

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.487 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τέλη Μάρτη και μετά με κάρτες και πνευμονία να κρατούν τον Σουηδό off, το τριφύλλι έχασε στη Βέροια (0-1), έφερε ισοπαλία στην Κέρκυρα και κέρδισε 3-1 τον ΠΑΣ. Δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες σε 20 ματς χωρίς τον πιο κομβικό παίκτη στο χορτάρι δεν είναι κακή στατιστική.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.