ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Δεν κρατάω κακία, ανοιχτός σε μελλοντική πρόταση του Παναθηναϊκού»

Ο Γιόνας Ματσιούλις μιλάει για την απομάκρυνσή του από τον Παναθηναϊκό και εξηγεί γιατί είναι ανοικτός σε ενδεχόμενη μελλοντική πρόταση του "τριφυλλιού".

«Δεν κρατάω κακία, ανοιχτός σε μελλοντική πρόταση του Παναθηναϊκού»

Ο 30χρονος εξήγησε στο SDNA γιατί έφυγε από τους Κυπελλούχους Ελλάδας, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν νιώθει προδομένος και ότι θα ήταν ανοιχτός σε μια μελλοντική πρόταση των «πρασίνων».

«Το να φύγω από τον Παναθηναϊκό δεν ήταν απόφασή μου, γιατί είχα συμβόλαιο. Δεν ξέρω αν έφταιγαν οι οικονομικές δυσκολίες του συλλόγου ή αν υπήρχαν άλλα προβλήματα, αλλά αποφάσισαν να διώξουν όχι μόνο εμένα, αλλά και τον Μπράμος και τον Λάσμε. Ήταν δεύτερη σερί φορά που το κάνουν σε μένα. Έχω πολλές καλές αναμνήσεις. Πέρασα καλά στην Ελλάδα. Έπαιξα με τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ευρώπη. Επίσης, αγωνίστηκα κόντρα στους καλύτερους. Δεν έχω τίποτα για το οποίο μπορώ να παραπονεθώ. Σέβομαι την απόφαση της ομάδας. Μερικές φορές είναι καλύτερο να αποφασίζεις κάτι τέτοιο από το να δείχνεις πως όλα είναι καλά και να έχεις οικονομικά προβλήματα. Μέσα σε αυτά τα χρόνια μου έχει τύχει να έχω διοικήσεις που δείχνουν ότι όλα είναι καλά, ενώ η ομάδα είναι στα πρόθυρα της πτώχευσης. Έτσι, είναι καλύτερο να παίρνεις τέτοιες αποφάσεις και να τους έχεις όλους χαρούμενους. Έφυγα με τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτήν την ομάδα. Δεν έχω άσχημα αισθήματα γι’ αυτό.

Δεν ένιωσα προδομένος γιατί όπως είπα μερικές φορές πρέπει να πάρεις σκληρές αποφάσεις. Ας πούμε ότι με… θυσίασαν για να σώσουν την ομάδα και να δώσουν χαρά σε όλο το ΟΑΚΑ. Αυτή η ομάδα ακόμα παλεύει.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.352 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι είναι η ζωή. Η Ελλάδα είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση. Μερικές φορές πρέπει να παίρνεις σκληρές αποφάσεις. Δεν κρατάω κακία. Είμαι ανοιχτός σε κάθε μελλοντική πρόταση του Παναθηναϊκού. Νομίζω πως θα γυρνούσα με χαρά και θα συναντούσα όλους τους οπαδούς που με περιμένουν και με σέβονται».

Διαβάστε περισσότερα από την αποκαλυπτική συνέντευξη του Γιόνας Ματσιούλις στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.