ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ολισαντέμπε: «Απείλησα για να πάρω μεταγραφή στον Παναθηναϊκό»

Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2000 αλλά και τους λόγους για τους οποίους κατέληξε στον Παναθηναϊκό, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στον πολωνικό Τύπο.

Ολισαντέμπε: «Απείλησα για να πάρω μεταγραφή στον Παναθηναϊκό»

Άγνωστες πτυχές της καριέρας του αποκάλυψε ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Polska The Times».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ολισαντέμπε για:

-Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2000: «Οι Ιταλοί με ήθελαν, με ήθελαν πάρα πολύ. Το πρόβλημα άρχισε όταν πήγαν να ρωτήσουν τη διοίκηση της Πολόνια Βαρσοβίας. Ζήτησε 8 εκατομμύρια δολάρια! Ήταν εξωπραγματικό, εάν αναλογιστεί κανένας ότι ήμουν ποδοσφαιριστής του πολωνικού πρωταθλήματος! Δεν το αποδέχτηκαν στη Γιουβέντους».

-Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Το ίδιο ποσό ζητήθηκε και στις διαπραγματεύσεις με τους Έλληνες. Στο τέλος, θύμωσα τόσο πολύ και τους απείλησα λέγοντας ότι είτε θα συμφωνήσουν στα 3 εκατομμύρια δολάρια, είτε, εγώ, θα επέστρεφα στη Νιγηρία. Ευτυχώς, ο πρόεδρος Ρομανόβσκι, συμφώνησε στο τέλος».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Το έγγραφο της συμφωνίας Γιουβέντους: «Ακόμα, δεν έχω πετάξει το έγγραφο της συμφωνίας με τη Γιουβέντους. Το έχω σπίτι μου. Η διάρκεια του συμβολαίου ήταν πενταετής και την πρώτη σεζόν θα λάμβανα 500.000 δολάρια και την πέμπτη και τελευταία, 800.000».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.