Ποδόσφαιρο

Ολισαντέμπε: «Απείλησα για να πάρω μεταγραφή στον Παναθηναϊκό»

Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2000 αλλά και τους λόγους για τους οποίους κατέληξε στον Παναθηναϊκό, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στον πολωνικό Τύπο.

Άγνωστες πτυχές της καριέρας του αποκάλυψε ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Polska The Times».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ολισαντέμπε για:

-Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2000: «Οι Ιταλοί με ήθελαν, με ήθελαν πάρα πολύ. Το πρόβλημα άρχισε όταν πήγαν να ρωτήσουν τη διοίκηση της Πολόνια Βαρσοβίας. Ζήτησε 8 εκατομμύρια δολάρια! Ήταν εξωπραγματικό, εάν αναλογιστεί κανένας ότι ήμουν ποδοσφαιριστής του πολωνικού πρωταθλήματος! Δεν το αποδέχτηκαν στη Γιουβέντους».

-Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Το ίδιο ποσό ζητήθηκε και στις διαπραγματεύσεις με τους Έλληνες. Στο τέλος, θύμωσα τόσο πολύ και τους απείλησα λέγοντας ότι είτε θα συμφωνήσουν στα 3 εκατομμύρια δολάρια, είτε, εγώ, θα επέστρεφα στη Νιγηρία. Ευτυχώς, ο πρόεδρος Ρομανόβσκι, συμφώνησε στο τέλος».

-Το έγγραφο της συμφωνίας Γιουβέντους: «Ακόμα, δεν έχω πετάξει το έγγραφο της συμφωνίας με τη Γιουβέντους. Το έχω σπίτι μου. Η διάρκεια του συμβολαίου ήταν πενταετής και την πρώτη σεζόν θα λάμβανα 500.000 δολάρια και την πέμπτη και τελευταία, 800.000».

Exit mobile version