Ο Αμερικάνος άσος στέλνει τα συλλυπητήρια του στον Αντώνη Φώτση που έχασε την μητέρα του, δίνει τις ευχές του για καλή ανάρρωση στον Νίκο Παππά  και μιλώντας για το παιχνίδι με τον Κολοσσό δηλώνει πως η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί και όχι απλά να πάρει την νίκη.

Το blog του Αμερικανού γκαρντ στο esake.gr:

Χαιρετώ τους φίλους του μπάσκετ στην Ελλάδα

Θα μου επιτρέψετε να μην αρχίσω τις σκέψεις μου με βάση το αγωνιστικό που έχουμε μπροστά μας αλλά με δύο γεγονότα που δεν είναι ευχάριστα.

Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω τα συλλυπητήρια μου στον Αντώνη που έχασε την αγαπημένη του μητέρα. Είναι μια σκληρή περίοδος γι’ αυτόν, έτσι συμβαίνει όταν χάνεις αγαπημένα σου πρόσωπα. Εμείς θα είμαστε κοντά του γιατί η ομάδα είναι οικογένεια και μέσα στο γήπεδο και στα αποδυτήρια είμαστε όλοι αδέρφια!

Επίσης θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές ευχές μου στον Νίκο, που χειρουργήθηκε στο γόνατο, να είναι γερός και υγιής όσο το δυνατό συντομότερα. Δεν θα μας ενισχύσει απ’ εδώ και πέρα και είναι πολύ σκληρό για τον ίδιο όπως και για εμάς καθώς χάνουμε έναν σημαντικό συμπαίκτη. Όμως είναι σπουδαίος παίκτης, είναι νέος σε ηλικία, διαθέτει ταλέντο και δύναμη και είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσει αυτή την άσχημη κατάσταση και θα επιστρέψει ακόμα καλύτερος. Αυτό είναι που του εύχομαι.

Για τα αγωνιστικά δεν έχω πολλά να πω.

Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα με τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ, που θα είναι άδειο λόγω της τιμωρίας μας. Η κατάσταση είναι απλή: Πρέπει να νικήσουμε για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο, κυρίως όμως θα πρέπει να μην επαναλάβουμε τα λάθη του αγώνα της Ρόδου. Τα είδαμε, τα αναλύσαμε, τα καταλάβαμε και οφείλουμε απ’ εδώ και πέρα να είμαστε καλύτεροι.

Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Κολοσσό και έτσι θα τους αντιμετωπίσουμε.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα

AJ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS