ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παπαδόγκωνας: «Το ζήσαμε κι αυτό…»

Στην ταλαιπωρία που συνάντησαν πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας, μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στην «Πράσινη».

Παπαδόγκωνας: «Το ζήσαμε κι αυτό...»

Ο πολίστας του «τριφυλλιού» μίλησε για την ταλαιπωρία της ομάδα στο πρόσφατο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας, αρχής γενομένης από τα ματς με τον Εθνικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην «Πράσινη»:

«Αγωνιστικά η αλήθεια είναι ότι δεν μας επηρέασε κι αυτό φάνηκε. Περισσότερο κίνητρο μας έδωσε όλη αυτή η ιστορία. Τα κακό βέβαια είναι δεν προλάβαμε να κάνουμε ζέσταμα,  ωστόσο σε τέτοια παιχνίδια μεγαλύτερο ρόλο παίζει η ψυχολογική κι εγκεφαλική προετοιμασία μετά το αγώνα κι αφού όλα είχαν πάει όπως θέλαμε, συζητήσαμε μεταξύ μας για όλο αυτό. Μάλιστα, ρώτησα τον Αφρουδάκη που έχει και τα περισσότερα χρόνια αν του έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Η απάντηση ήταν αρνητική βέβαια. Τι να πω… Το ζήσαμε κι αυτό».

Για τα ματς που έρχονται με αντίπαλο τον Εθνικό:

«Είναι απ’ τα παιχνίδια που όταν τα κερδίζεις κάνεις το βήμα παραπάνω. Αυτό ψάχνουμε να κάνουμε εμείς στην προκειμένη περίπτωση. Οι ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες, έχουμε από μία νίκη στο Πρωτάθλημα και η σειρά θα είναι σίγουρα αμφίρροπη. Αυτός που θα παρουσιαστεί καλύτερα προετοιμασμένος θα κερδίσει την πρόκριση».

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.