ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Και άλλα παιχνίδια της Βέροιας θα εξετάσει ο ανακριτής

Ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς θα εξετάσει και τα υπόλοιπα παιχνίδια της Βέροιας τα οποία έχει αποστείλει η UEFA ως ύποπτα προς χειραγώγηση.

Και άλλα παιχνίδια της Βέροιας θα εξετάσει ο ανακριτής

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «LiveSport» για την αναμέτρηση του Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 την σεζόν 2012-13 θα καταθέσουν την Παρασκευή στον εισαγγελέα αρκετοί ποδοσφαιριστές της Βέροιας, ενώ παράλληλα ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης έχει συμπεριλάβει στην έρευνά του για την «εγκληματική οργάνωση» την Βέροια, μαζί με τον πρώην ιδιοκτήτη της Γιώργο Αρβανιτίδη και τον πρώην γενικό αρχηγό Γιώργο Λαναρή.

Τα παιχνίδια που έχει στείλει η UEFA και θα εξετάσει ο ανακριτής είναι τα:

Βέροια-ΠΑΣ 2-2 (27/10/13), Βέροια-Ολυμπιακός 0-5 (8/2/14), Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 (20/9/14), ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1 (26/10/14), Πανιώνιος-Βέροια 2-1 (20/1/15) και Κέρκυρα-Βέροια 4-0 (24/1/15).

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.