ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαυρίας: «Έτοιμοι για την πρώτη θέση στα πλέι οφ»

Ο Χάρης Μαυρίας μίλησε στη Nova για τα πλέι οφ, τη βεβαιότητά του ότι ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει την πρώτη θέση, αλλά και για την αγωνιστική του κατάσταση.

Μαυρίας: «Έτοιμοι για την πρώτη θέση στα πλέι οφ»

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Χάρης Μαυρίας για την έναρξη των πλέι οφ, για τη βεβαιότητά του ότι ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει την πρώτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος αυτή την περίοδο.

Απόσπασματα από τις δηλώσεις του Χάρη Μαυρία:

«Θεωρώ ότι και οι τέσσερις ομάδες που βρίσκονται στα πλέι οφ, έχουν αποδείξει μέσα στη χρονιά τι μπορούν να κάνουν. Εμείς θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αρχής γενομένης από την Τρίπολη, όπου πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα σοβαροί. Θέλουμε να πάρουμε την πρώτη νίκη και να ξεκινήσουμε καλά τα πλέι οφ, ώστε να έχουμε και ανάλογη συνέχεια.

Είμαι μια χαρά, η αποκατάσταση πήγε μια χαρά. Με βοήθησαν οι υπεύθυνοι του ιατρικού τιμ της ομάδας και είμαι έτοιμος να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ στην ομάδα», το σχόλιο του για την αγωνιστική του κατάσταση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.