ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση της ΕΠΟ για Υφαντή, Παπανικολάου

Το προεδρείο του Συλλόγου Υπαλλήλων της ΕΠΟ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υπερασπίζεται τα δύο στελέχη της ομοσπονδίας, Παυσανία Παπανικολάου και Χρήστο Υφαντή.

Ανακοίνωση της ΕΠΟ για Υφαντή, Παπανικολάου

Στα δύο μεγαλοστελέχη της ΕΠΟ δεν επεβλήθη κανένας περιοριστικός όρος με κοινή απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», ενώ όπως αναφέρει η «Live Sport», το προεδρείο του Συλλόγου Υπαλλήλων της ΕΠΟ, εξέδωσε ανακοίνωση υπέρ τους.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ, αλλά και από στελέχη της ΕΠΟ ότι ο εκτελεστικός γραμματέας Παυσανίας Παπανικολάου, αλλά και ο διευθυντής αγωνιστικού Χρήστος Υφαντής καλούνται να απολογηθούν ενώπιον σας, ως κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο. Χωρίς καμία διάθεση να παρέμβουμε με οποιοδήποτε τρόπο στη δικαστική διαδικασία, την οποία απολύτως σεβόμαστε, επιθυμούμε να τονίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ως Σύλλογος Υπαλλήλων της ΕΠΟ ότι υπερασπιζόμαστε με κάθε νόμιμο τρόπο την εντιμότητα, την επαγγελματική επάρκεια και το ήθος των δύο κορυφαίων μελών μας.

Είμαστε σε θέση περισσότερο ίσως από κάθε άλλον, να γνωρίζουμε άμεσα και με επαρκή βεβαιότητα ότι οι κ.κ. Παπανικολάου και Υφαντής, ως κορυφαία στελέχη της ΕΠΟ, λειτούργησαν πάντα κι εξακολουθούν να λειτουργούν με βάση τη νομιμότητα και την απαρέγκλιτη εφαρμογή των διατάξεων του Καταστατικού και των Κανονισμών απέναντι σε μεγάλες και σκληρές πιέσεις από τους παράγοντες των ομάδων για σειρά ζητημάτων που αφορούν το πεδίο της ευθύνης τους Στη λειτουργία αυτή εδράζεται το σύνολο σχεδόν των θετικών εξελίξεων στην ΕΠΟ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θεσμικά οργανωτικά και κανονιστικά όλα τα προηγούμενα χρόνια.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.406 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι στην καθημερινή μας δραστηριότητα ως εργαζόμενοι στην ΕΠΟ ουδέποτε μέχρι και σήμερα δεχτήκαμε οποιαδήποτε παρέμβαση ή νουθεσία ή πίεση για οποιαδήποτε παράνομη πράξη από τους κ.κ.Παπανικολάου και Υφαντή, ούτε υπέπεσε στη αντίληψή μας κάτι ανάλογο προς καμία υπηρεσία ή επιτροπή της ΕΠΟ με τις οποίες καθημερινά εργαζόμαστε στον ίδιο χώρο και προσπαθούμε για τη βελτίωση της λειτουργίας της Ομοσπονδίας Οι κ.κ.Παπανικολάου και Υφαντής είναι θεσμοί συμπαραστάτες τόσο των δικαιωμάτων των εργαζομένων στην ΕΠΟ, όσο και της απόλυτης αφοσίωσης όλων μας στην ισονομία αντιμετώπισης όλων των ομάδων και των ποδοσφαιρικών φορέων.

Είναι και οι δύο λαμπροί οικογενειάρχες, εξαιρετικοί γονείς κι επίλεκτα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας με τεράστια συμβολή στον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της λειτουργίας της ομοσπονδίας και των μεγάλων επιτυχών των εθνικών τα τελευταία χρόνια. Είμαστε βέβαιοι πως η Δικαιοσύνη στο πλαίσιο των καθηκόντων της θα πράξει σύμφωνα με το ορθό και δίκαιο και θα αποκαταστήσει σύντομα τα δύο μέλη μας, ώστε αυτά ανεπηρέαστα να συνεχίσουν να εργάζονται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.