ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Άρση Βαρών: ιστοσελίδα για το τμήμα

Τη δική του σελίδα στο facebook, έχει πλέον το τμήμα Άρσης Βαρών του Παναθηναϊκού.

Άρση Βαρών: ιστοσελίδα για το τμήμα

Το τμήμα Άρσης Βαρών του Παναθηναϊκού δημιούργησε τη δική του σελίδα στο facebook, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για όλα τα θέματα που αφορούν το εν λόγω άθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος:

«Καλώς ορίζουμε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού και της Άρσης Βαρών, στην καινούργια σελίδα του τμήματός μας. Μια σελίδα που δημιουργήθηκε, για να σημάνει μια νέα αρχή! Στόχος μας, η επικοινωνία με τους φίλους του Τριφυλλιού και η ενημέρωσή τους για το άθλημα που έχει χαρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες στη χώρα μας. Αλλά και η προβολή του έργου, της διοίκησης του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ως ένδειξη αναγνώρισης, για την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλουν, για την ανάπτυξή των τμημάτων του. Σκοπός της σελίδας, είναι η ανάπτυξη του τμήματος της Άρσης Βαρών, σε επίπεδα αντάξια της βαρύτητας του ονόματος ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ !!! Καλή μας αρχή λοιπον…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.