ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Περνά εντελώς αδιάφορος

Ουδείς ασχολείται στον ΠΑΟ με την πιθανότητα να κατηφορίσει στο λιμάνι ο Χριστοδουλόπουλος

Περνά εντελώς αδιάφορος

«Φύλλο δεν κουνιέται» στην πράσινη πλευρά αναφορικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ήταν στο στόχαστρο του «αιωνίου» και το καλοκαίρι του 2008 αλλά τ’ αντανακλαστικά της πολυμετοχικής διοίκησης ήταν γρηγορότερα κι ο άσος του ΠΑΟΚ «έπιασε» Παιανία.

Έζησε το νταμπλ του 2010, σκόραρε κάποια σημαντικά τέρματα (με τη Ρόμα στην Αθήνα), «γύρισε» με την παρουσία του ντέρμπι (δική του υπόθεση αλλά και του Σισέ ήταν η νίκη επί του ΟΣΦΠ με 2-1, την σεζόν 2010-2011) αλλά η πληθώρα καλών επιθετικών δεν του επέτρεψαν να λάμψει.

Μπαλαδόρος, όχι ιδανικός στα τελειώματα φάσεων (21 γκολ σε 4.5 σεζόν με την πράσινη φανέλα δεν τα λες και πολλά) και (το χειρότερο!) αυτοκαταστροφικός! Τόσο που να ασχολείται περισσότερο με την εξέδρα παρά με την δουλειά του, παρότι οι οπαδοί σε σχέση με άλλους συμπαίκτες του που είχαν «σταμπάρει» (Βύντρα, Σπυρόπουλος, Γκαλίνοβιτς) εκείνον τον είχαν…βασιλιά!

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το φθινόπωρο του 2012 γράφτηκε η αρχή του τέλους, στις 7 Οκτώβρη ο παίκτης χαρίζει τη νίκη στην ομάδα με δύο δικά του γκολ στα Πηγάδια (2-1) κι η κάμερα τον πιάνει να λέει ειρωνικά «με το μαλλί, με το μαλλί», απάντηση στα πειράγματα για την…στέκα του και (κυρίως) την κακή του απόδοση με Αστέρα Τρίπολης (0-0) και Πανθρακικό (0-1) μερικές μέρες νωρίτερα.

Το κλίμα έγινε ασήκωτο μετά την συντριβή στη Βέροια (0-3), 16 Δεκέμβρη, όταν ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε το «φάγωμα» της αφεντιάς του, του Λουκά Βύντρα και του Νίκου Σπυρόπουλου βγάζοντας ανακοίνωση όπου άφηνε αόριστες κατηγορίες ακόμα και για μειωμένη απόδοση κάποιων εκ των παικτών που είχε χρησιμοποιήσει τότε ο Χουάν Ρότσα. Η μετακίνησή του στην Ιταλία δεν τον ωφέλησε (4 γκολ σε 39 ματς του καμπιονάτο) γι αυτό σήμερα η είδηση που τον φέρνει κοντά στο λιμάνι περνά παντελώς αδιάφορα στους Παναθηναϊκούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.