ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Προετοιμαζόμαστε σκληρά…»

Στο γεγονός πως η ομάδα προετοιμάζεται μέρα με τη μέρα πολύ σκληρά για τη συνέχεια των πλει οφ, στάθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στους Μόργκαν και Κούπερ, αλλά και στους νέους, που πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής σήμερα.

«Προετοιμαζόμαστε σκληρά…»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωτήρη Μανωλόπουλου στη Συνέντευξη Τύπου:

«Καταρχάς να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στον κ. Λυυκογιάννη, γιατί φέτος έπαιξαν καλό μπάσκετ και τους αξίζει συγχαρητήρια για αυτό. Θα συμφωνήσω με όσαν είπαν πριν (Λυκογιάννης-Στεφανίδης), στο ότι ήρθαν σήμερα εδώ με πολλές απουσίες και παρά τα προβλήματά τους έπαιξαν καλό μπάσκετ.

Εμείς είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο στα παιδιά που ήρθαν πρόσφατα, στους Κούπερ και Μόργκαν, να προσπαθήσουμε να τους εντάξουμε γρήγορα, κάτι που δεν είναι εύκολο, αφού ήρθαν στο τέλος πριν τα πλέι οφ. Άρα δεν είναι εύκολο να ενταχθούν  και να αποδώσουν αυτό που μπορούν τόσο γρήγορα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης δώσαμε χρόνο και στα νέα παιδιά, τον Λούντζη και τον Παπαγιάννη, οι οποίοι προσπάθησαν να παίξουν καλά και σύμφωνα με αυτά που ζητήσαμε και πιστεύω ότι άφησαν καλές εντυπώσεις.

Πλέον εμείς προετοιμαζόμαστε για τα ημιτελικά, δουλεύουμε σκληρά για να βελτιωθούμε και να είμαστε πανέτοιμοι».

Για τον Μπατίστα:

«Δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα το μέγεθος του τραυματισμού, αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι έφυγε στο ημίχρονο για να πάει να κάνει εξετάσεις. Ευχόμαστε να μην είναι τίποτα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.