ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ατομικό ρεκόρ πόντων

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν η σημερινή ατραξιόν του μόνιμου πρωταθλητή.

Ατομικό ρεκόρ πόντων

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν με την πράσινη φανέλα, ξεχνώντας να αστοχήσει (7/7 δίποντα), επίσης κατέβασε τέσσερα ριμπάουντ και μπλόκαρε τρία σουτ αντιπάλων του. Ο φέρελπις ψηλός (στον οποίο η ΚΑΕ έδωσε το δικαίωμα επιλογής ομάδας το καλοκαίρι του 2015 μιας και πολλά κολλέγια ερίζουν για την υπογραφή του) πήρε την θέση του Λαουάλ στο rotation κι επί Μανωλόπουλου έχει εκτοξεύσει τον χρόνο συμμετοχής του.

Ταχύς για την κορμοστασιά του, πολύ πιο «πλαστικός» από τον «δεινόσαυρο», Γιώργο Διαμαντάκο που είναι παλαιάς κοπής φορ, δίνει ξεχωριστή νότα στο παιχνίδι του Εξάστερου. Ο μικρός έκανε ατομικό ρεκόρ πόντων σήμερα, ξεπερνώντας την επίδοση της 18ης Φεβρουαρίου όταν είχε βάλει 12 πόντους στα Τρίκαλα, με 5/9 δίποντα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.