ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Βελτιώνομαι μέσα από τους αγώνες»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης, μετά τη λήξη του ματς με το Κολοσσό, μίλησε στη Nova και αναφέρθηκε στην ατομική του απόδοση, αλλά και στην απουσία του Νίκου Παππά για τη συνέχεια.

Παπαγιάννης: «Βελτιώνομαι μέσα από τους αγώνες»

Ο νεαρός σέντερ, τόνισε πως η βελτίωση του, οφείλεται στην καθημερινή προπόνηση που κάνει, αλλά και στη βοήθεια που του δίνουν οι συμπαίκτες του.

Παράλληλα, ευχήθηκε καλή ανάρρωση στο Νίκο Παππά και να επιστρέψει δυνατός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Βελτιώνομαι με κάθε αγώνα και κάθε προπόνηση. Όλοι οι παίκτες μου με βοηθάνε. Είχα πάρα πολύ καιρό να παίξω με τον τραυματισμό μου. Δουλειά κάθε μέρα και θα δούμε».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 217.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την συνεργασία του με τον Λούντζη: «Εγώ πηδάω για να πιάσω την μπάλα και να την καρφώσω, αυτή είναι η δουλειά μου».

Για μία ωραία πάσα που έκανε: «Έτυχε».

Για τη συνέχεια: «Στεναχωρήθηκα που χτύπησε ο Νίκος Παππάς, ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο παιχνίδι της ομάδας. Του εύχομαι καλή ανάρρωση και να γυρίσει πιο δυνατός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.