ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Η απόλυτη ξεφτίλα: Αθώωσαν τη Βέροια

Απαλλακτική ήταν η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League για τη Βέροια, σχετικά με την υπόθεση του αγώνα της 6ης Ιανουαρίου 2013 με τον Ολυμπιακό (3-0), ο οποίος φέρεται ως χειραγωγημένος βάσει της δικογραφίας για την «εγκληματική οργάνωση». Αθώοι λόγω αμφιβολιών οι Αρβανιτίδης, Λαναρής.

Η απόλυτη ξεφτίλα: Αθώωσαν τη Βέροια

Κανονικά στη Super League θα αγωνιστεί η Βέροια τη νέα σεζόν, εκτός αν παρέμβει ο «ποδοσφαιρικός εισαγγελέας» της ΕΠΟ και ασκήσει έφεση.

Η πειθαρχική επιτροπή της λίγκας απάλλαξε τη «βασίλισσα του Βορρά» για το διαβόητο ματς με τον Ολυμπιακό προ διετίας στο Καραϊσκάκη, το οποίο ερευνάται από την ποινική δικαιοσύνη και περιλαμβάνεται στη δικογραφία της υπόθεσης για την «εγκληματική οργάνωση». Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε λήξει 3-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων» με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (54′, 86′ πεν., 91′) και ενώ το πρώτο είχε ολοκληρωθεί χωρίς σκορ.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ