ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πιέζει για Αμπέντ ο Παναθηναϊκός (Pic)

Αγγλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στη Νιούκαστλ για τον Αμπεντ, πιέζοντας για άμεση απάντηση.

Πιέζει για Αμπέντ ο Παναθηναϊκός (Pic)

Το πολυπόθητο «ναι» της Νιούκαστλ θέλει ο Παναθηναϊκός στην περίπτωση του Μεχντί Αμπέντ, αφού με τον ποδοσφαιριστή δείχνει να έχει συμφωνήσει.

Έτσι συνέχεια στο ρεπορτάζ, δίνει αγγλικό δημοσίευμα που αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός ασκεί πιέσεις στη διοίκηση των «Ανθρακωρύχων» με σκοπό να αποσπάσει άμεσα μια απάντηση, στην επίσημη πρόταση που έχει καταθέσει.

Το δημοσίευμα παράλληλα, αναφέρει και χρηματικά ποσά, λέγοντας πως η διοίκηση της Νιούκαστλ έχει πρόταση ύψους 300.000 λιρών από τον Παναθηναϊκό για τον Αλγερινό άσο, όμως ο σύλλογος δεν έχει απαντήσει ακόμα, καθώς έχει ρίξει το βάρος στην παραμονή της ομάδας στην premier league.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.049 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
abeid

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.