ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράσινο bazaar παντού!

Την δυνατότητα να προμηθεύονται προϊόντα του Παναθηναϊκού σε καλύτερες τιμές θα έχουν οι φίλοι της ομάδας σε εξωτερικό και εκτός Αθήνας.

Πράσινο bazaar παντού!

Πλέον οι φίλοι του Παναθηναϊκού που θα θέλουν να προμηθευτούν κάποιο προϊόν της αγαπημένης τους ομάδας σε καλή τιμή δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα, αφού γι’ αυτό θα μπορεί να τους εξυπηρετεί η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως από σήμερα μπορούν να προμηθεύονται τα επίσημα προϊόντα με το Τριφύλλι σε τιμές Bazaar από 1 έως 13 Ευρώ, μέσω διαδικτύου από το επίσημο site της Greenteam.

Επιπλέον, οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να αγοράσουν ηλεκτρονικά δεκάδες προϊόντα σε μεγάλες προσφορές που αγγίζουν το 70% έως ότου εξαντληθούν τα αποθέματα.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 94.930 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με στόχο να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας εκτός Αθήνας αλλά και εκτός Ελλάδας, προσφέρουμε στις μοναδικές τιμές του Bazaar προπονητικό υλικό της ομάδας από τη φετινή σαιζόν αλλά και από προηγούμενες χρονιές, Τ-shirts φετινών σχεδίων, αγωνιστικές φανέλες και σορτσάκια προηγούμενων ετών, πολλά αναμνηστικά είδη, υαλικά, σχολικά και βεβαίως τα φετινά βρεφικά είδη για τους εκκολαπτόμενους Παναθηναϊκούς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...