ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συμβιβασμός-ήττα για Μαρινάκη!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέσυρε την αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον της βρετανικής εφημερίδας «The Sun» για άρθρο της σχετικά με το Koriopolis, παρά το γεγονός ότι οι Άγγλοι ούτε συγνώμη ζήτησαν, ούτε τον αποζημίωσαν!

Συμβιβασμός-ήττα για Μαρινάκη!

Το SDNA αποκαλύπτει σήμερα ότι η εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα, που κατέληξε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό μεταξύ Μαρινάκη και «The Sun», ισοδυναμεί ουσιαστικά με ταπεινωτική ήττα για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού! Μάλιστα, ως μέρος του συμβιβασμού, η πλευρά Μαρινάκη παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι η Sun έγραψε την αλήθεια με το άρθρο της σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» για το σκάνδαλο «Koriopolis»!

Εν τέλει, η Sun ούτε συγνώμη ζήτησε, ούτε πλήρωσε καμία αποζημίωση στον Μαρινάκη, ο οποίος άσκησε την αγωγή στις αρχές του 2013 και την «εγκατέλειψε» το καλοκαίρι του 2014.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.510 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.