ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Διψήφιος» στα τρία από τα 5 τελευταία

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης παίζει και για το συμβόλαιό του στα πλέι οφ.

«Διψήφιος» στα τρία από τα 5 τελευταία

Στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην Α1 ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ήταν διψήφιος σε πόντους. Σκόραρε 14 στην Ελευσίνα, 23+16 στα δύο τελευταία παιχνίδια με τους Ροδίτες, όταν σε ολόκληρη regular season μόλις τέσσερις φορές έβαλε πάνω από 10 πόντους σε σύνολο 19 συμμετοχών του.

Τώρα που Μπατίστα, Γκιστ τέθηκαν εκτός δράσης ο Έλληνας φόργουορντ θα έχει ακόμα πιο αναβαπτισμένο ρόλο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ας μην ξεχνάμε πως ο τέως άσος της Μπαρτσελόνα παίζει και για το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Λεφτά σαν αυτά που υπέγραψε προ διετίας (κοντά  600 χιλιάρικα έδωσε η διοίκηση, κλέβοντάς τον μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού) αποκλείεται να βρει εντός συνόρων, αλλά δεν νομίζουμε να του περνά αδιάφορο το γεγονός να συνεχίσει στον Εξάστερο ακόμα και με μειωμένες απολαβές. Για εναλλακτική λύση μια χαρά είναι. Αν είχε και περισσότερο νεύρο…

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.561 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.