ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έδωσαν μάχες… παραμονής

Περέιρα, Λιζόν, Μπούμπνιτς, Μάντζιος (!) που ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό πάλευαν φέτος σε ομάδες χαμηλότατου βεληνεκούς.

Έδωσαν μάχες... παραμονής

Ο πρωταθλητισμός εκτός από πνευμόνια, τρεξίματα, νιάτα θέλει κι έμπειρους ποδοσφαιριστές με το τριφύλλι από το προηγούμενο καλοκαίρι να τσεκάρει όλο και περισσότερους αθλητές +30 ετών! Ο Εσιέν, ο Σισέ, ο Ζοάο Περέιρα έχουν αφήσει πίσω τα «καλά» χρόνια της καριέρας τους, ασχέτως αν με καλή διαχείριση στην Σούπερ Λίγκα μπορούν να κάνουν πλάκα!

Το ίδιο δεν συνέβη φέτος με τον Μλάντεν Πέτριτς, ακόμα και τον Λουκ Στιλ που χρόνια τραβιόταν στις «μικρές» αγγελίες και στη χώρα μας μέσα σε μόλις μερικούς μήνες πρόλαβε να γίνει «βασιλιάς»;

Μιας κι αναφερθήκαμε στον Πορτογάλο ακραίο μπακ, το όνομα του οποίου διέρρευσε χθες:  Φέτος έπαιξε δανεικός στο Αννόβερο που δίνει μάχη να κρατηθεί στην κατηγορία. Το ίδιο συνέβη και σ’ άλλους μεταγραφικούς στόχους, ο Ολλανδός Λιζόν θα παίξει με την Μπρέντα πλέι-οφ παραμονής, ο Κροάτης Μπούμπνιτς τερμάτισε με την Ουντινέζε στην 15η θέση, ενώ ο Βαγγέλης Μάντζιος (!) που ενδιαφέρει (;) τον Γιάννη Αναστασίου αγωνίστηκε στον υποβιβασμένο Λεβαδειακό.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.344 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.