ΚΛΕΙΣΙΜΟ

KIFISIA CITY RUN

Τη Δευτέρα 18 Μαΐου, το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς με την συνεργασία της αθλητικής εταιρείας PUMA παραχώρησαν συνέντευξη τύπου αναφορικά με το μεγάλο αθλητικό γεγονός που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Μαΐου, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο Δήμο Κηφισιάς, το γνωστό πλέον «KIFISIA CITY RUN», μέρος των εσόδων του οποίου θα διατεθούν υπέρ του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ.

KIFISIA CITY RUN | panathinaikos24.gr

Με διευρυμένο το αγωνιστικό πρόγραμμα για πρώτη φορά φέτος θα διεξαχθεί και ημιμαραθώνιος, ενώ θα συνεχιστούν οι αγώνες δρόμου 5χλμ, 10χλμ & το εξαιρετικά δημοφιλές kids run 800μ.

Μετά το ατύχημα: Οι φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά
Μετά το ατύχημα: Οι φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά 442.251 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προς ενημέρωση σας το κόστος συμμετοχής στον Ημιμαραθώνιο είναι 9€, ενώ των 5χλμ & 10 χμλ στα 5€ και το kids run δωρεάν.

Μέρος των εσόδων, όπως προαναφέραμε, θα διατεθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο.

DSC00021aa

Στα πλαίσια του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του αγώνα δρόμου της Κηφισιάς σας προσκαλούμε να φέρετε τρόφιμα και είδη μακράς διαρκείας όπως και μεταχειρισμένα ρούχα και παπούτσια – με την προϋπόθεση μόνο να είναι καθαρά – υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Κηφισιάς.

DSC09981aa

H αθλητική εταιρία PUMA, αξίζει να σημειωθεί, υποστηρίζει κάθε επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση, ενώ ταυτόχρονα ενισχύοντας το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του Δήμου Κηφισιάς, αποδεικνύει έμπρακτα και το κοινωνικό της προφίλ.

ΥΓ. Σημείο παραλαβής των παραπάνω ειδών είναι το κατάστημα PUMA store Λεωφόρος Κηφισίας 242 & Παναγίτσας,

Το Σάββατο 23 Μαΐου 10:00 – 18:00 & την Κυριακή 24 Μαΐου 08:30 – 14:00.

Πληροφορίες: 210 80 85 828

ZAGA5406aaa

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close