ΚΛΕΙΣΙΜΟ

KIFISIA CITY RUN

Τη Δευτέρα 18 Μαΐου, το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς με την συνεργασία της αθλητικής εταιρείας PUMA παραχώρησαν συνέντευξη τύπου αναφορικά με το μεγάλο αθλητικό γεγονός που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Μαΐου, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο Δήμο Κηφισιάς, το γνωστό πλέον «KIFISIA CITY RUN», μέρος των εσόδων του οποίου θα διατεθούν υπέρ του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ.

KIFISIA CITY RUN

Με διευρυμένο το αγωνιστικό πρόγραμμα για πρώτη φορά φέτος θα διεξαχθεί και ημιμαραθώνιος, ενώ θα συνεχιστούν οι αγώνες δρόμου 5χλμ, 10χλμ & το εξαιρετικά δημοφιλές kids run 800μ.

Προς ενημέρωση σας το κόστος συμμετοχής στον Ημιμαραθώνιο είναι 9€, ενώ των 5χλμ & 10 χμλ στα 5€ και το kids run δωρεάν.

Μέρος των εσόδων, όπως προαναφέραμε, θα διατεθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.099 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
DSC00021aa

Στα πλαίσια του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του αγώνα δρόμου της Κηφισιάς σας προσκαλούμε να φέρετε τρόφιμα και είδη μακράς διαρκείας όπως και μεταχειρισμένα ρούχα και παπούτσια – με την προϋπόθεση μόνο να είναι καθαρά – υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Κηφισιάς.

DSC09981aa

H αθλητική εταιρία PUMA, αξίζει να σημειωθεί, υποστηρίζει κάθε επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση, ενώ ταυτόχρονα ενισχύοντας το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του Δήμου Κηφισιάς, αποδεικνύει έμπρακτα και το κοινωνικό της προφίλ.

ΥΓ. Σημείο παραλαβής των παραπάνω ειδών είναι το κατάστημα PUMA store Λεωφόρος Κηφισίας 242 & Παναγίτσας,

Το Σάββατο 23 Μαΐου 10:00 – 18:00 & την Κυριακή 24 Μαΐου 08:30 – 14:00.

Πληροφορίες: 210 80 85 828

ZAGA5406aaa

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.