ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιανκοβιτς: «Είμαστε όλοι δίπλα στον Νίκο»

Μέσα από το blog που διατηρεί στη σελίδα της ΚΑΕ, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς αναφέρθηκε στα ματς των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στον Νίκο Παππά.

Γιανκοβιτς: «Είμαστε όλοι δίπλα στον Νίκο»

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως όλοι στην ομάδα είναι έτοιμοι να παλέψουν για να μην φανεί το κενό του τραυματία Νίκου Παππά στη συνέχεια των υποχρεώσεων για την Basket League, ενώ για τα ματς με το δικέφαλο, επεσήμανε πως θα πρέπει να βελτιώσουν αρκετά πράγματα στο αγωνιστικό τους προφίλ, ώστε να κερδίσουν και να προκριθούν στους τελικούς.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς:

«Καλησπέρα σε όλους,

Πριν πούμε κάτι άλλο θα ήθελα να σταθώ σε κάποια πράγματα που είναι περισσότερο προσωπικά και συναισθηματικά. Τον τελευταίο καιρό μας έχουν συμβεί πάρα πολλά που μας έχουν στεναχωρήσει ιδιαίτερα. Όσο υποχρεωμένος και αν είσαι να κοιτάζεις μπροστά δεν μπορείς να κλείσεις τα μάτια σε κάποιες καταστάσεις.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.764 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ειδικά, ο σοβαρός τραυματισμός του Νίκου ήταν κάτι που μας πίκρανε όλους, ωστόσο, θα ήθελα να τονίσω κάτι: Ο Νίκος δεν είναι μόνος του, όλοι είμαστε δίπλα του. Θα γυρίσει πιο δυνατός και αυτό να το θυμάστε.

Τώρα για το πόσο μας λείπει αγωνιστικά δε νομίζω πως χρειάζεται να το πούμε, είναι αυτονόητο καθώς αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα μας. Αυτή όμως είναι η ζωή των αθλητών, πέφτεις και είσαι υποχρεωμένος να σηκωθείς. Θα παίξουμε όλοι λοιπόν και για εκείνον ώστε να φτάσουμε στον στόχο μας.

Έχουμε προβλήματα αλλά είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς το Πρωτάθλημα. Απέναντι στον ΠΑΟΚ θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα σοβαρό πρόσωπο, να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να προσαρμοστούν και να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού μας, ώστε να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό των πλεί οφ.

Έχουμε κάποιες μέρες να προετοιμαστούμε για το πρώτο παιχνίδι και να δουλέψουμε σκληρά ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό στάδιο έχοντας προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Τα ξαναλέμε σύντομα, Βλαδίμηρος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.