ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Τέσσερις πράσινοι στην προεπιλογή

Οι μπασκετμπολίστες του Παναθηναϊκού Κόνιαρης, Λούντζης, Παπαγιάννης και Χαραλαμπόπουλος βρίσκονται στην προεπιλογή της Εθνικής U19 ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Τέσσερις πράσινοι στην προεπιλογή

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τα ονόματα των αθλητών του μπάσκετ που θα συμμετέχουν  στην προετοιμασία της Εθνικής U19 ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα γίνει στην Κρήτη από τις 27 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου. Στην προεπιλογή αυτή από τους πράσινους βρίσκονται οι Λούτζης, Παπαγιάννης, Κόνιαρης και Χαραλαμπόπουλος.

Η προετοιμασία της ομάδας θα αρχίσει στις 25 Μαΐου στα προπονητήρια του ΟΑΚΑ και οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι εξής: Αντώνης Κόνιαρης (Παναθηναϊκός), Θωμάς Κώττας (ΠΑΟΚ), Μιχάλης Λούντζης (Παναθηναϊκός), Κώστας Μήτογλου (Wake Forest, NCAA), Ιάκωβος Μιλεντίγεβιτς (Αιγάλεω), Γιάννης Μιχαλούτσος (Lugo, ESP), Βασίλης Μουράτος (Ολυμπιακός), Σωτήρης Μπιλλής (Πανιώνιος), Θανάσης Ντουζίδης (Ίκαρος Καλ.), Κώστας Οικονομόπουλος (Πανιώνιος), Γιώργος Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός), Διονύσης Σκουλίδας (Περιστέρι), Δημήτρης Σταμάτης (Πανιώνιος), Αλέξανδρος Σταματογιάννης (Ηρακλής), Βασίλης Τολιόπουλος (Κολοσσός Ρόδου), Γιώργος Τσαλμπούρης (Iowa, NCAA), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Παναθηναϊκός), Βασίλης Χρηστίδης (Μαντουλίδης).

Η Ελλάδα θα βρεθεί στον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με τις: Δομινικανή Δημοκρατία, Κορέα και Σερβία, ενώ στην πρεμιέρα του τουρνουά θα αντιμετωπίσει την Κορέα στις 27 Ιουνίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ