ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νίνης: «Τα φαβορί αποδεικνύονται στο γήπεδο»

Συγκρατημένος παρά τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Αστέρα, εμφανίστηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Σωτήρης Νίνης.

Νίνης: «Τα φαβορί αποδεικνύονται στο γήπεδο»

O νεαρός μέσος παράλληλα αναφέρθηκε στην προσωπική του απόδοση, ενώ αρνήθηκε να χρίσει φαβορί τον Παναθηναϊκό για την κατάληψη της πρώτης θέσης, παρά την ευρεία νίκη επί του Αστέρα στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τα πλέι οφ είναι ένα μίνι τουρνουά με συνεχόμενα ματς και δεν μπορούμε να χαρούμε με ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά να κοιτάξουμε μπροστά για να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε και την δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Αν περίμενε μια μεγάλη νίκη: «Νομίζω ότι φάνηκε όταν παίζουμε καλά με την μπάλα κάτω, ότι δημιουργούμε ευκαιρίες, κάνουμε φάσεις και παίζουμε καλά. Είχαμε άψογη τακτική και θεωρώ ότι αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα έχουμε προβλήματα. Τα πλέι οφ είναι διαφορετικά. Μετράει το αποτέλεσμα. Αν έρθει και μια καλή νίκη με καλό και όμορφο ποδόσφαιρο είναι καλά. Αν όχι δεν πειράζει γιατί μετράει το αποτέλεσμα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.197 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για την 1η θέση: «Τα φαβορί αποδεικνύονται μέσα στο γήπεδο. Εμείς πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε για να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ».

Για την προσωπική του απόδοση: «Νομίζω ότι παίρνω χρόνο στα πόδια μου και παίζω καλά. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην ομάδα, να την βοηθήσω να έχει επιτυχίες και φυσικά μέσα από τον Παναθηναϊκό να γυρίσω και στην Εθνική Ελλάδος που είναι ο μεγάλος μου στόχος». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...