ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Το σημαντικότερο οι τρεις βαθμοί»

Ο Λουκ Στιλ σε δηλώσεις του τόνισε ότι το σημαντικότερο από την σημερινή αναμέτρηση είναι οι τρεις βαθμοί.

«Το σημαντικότερο οι τρεις βαθμοί»

Ο Άγγλος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση. Μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στην σημερινή μεγάλη νίκη αλλά και στην συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ωραία η επιβράβευση. Συνήθως, με το σκορ στο 4-0, κανείς δεν ασχολείται με τις επεμβάσεις του τερματοφύλακα. Οπότε, είναι καλά. Αλλά, πρέπει να πω ότι το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Ακούγεται τετριμμένο, αλλά, είναι η αλήθεια. Είναι σημαντικό όταν νικάς με τέτοια σκορ, να έχεις διατηρήσει τη συγκέντρωση σου και να κρατάς το μηδέν στην άμυνα. Σου δίνει αυτοπεποίθηση. Γιατί είχαμε πολλά θέματα στη σεζόν. Όμως, τα play offs είναι μία καλή ευκαιρία για μία νέα αρχή. Είναι ωραίο όταν κάνεις καλές αποκρούσεις, αλλά είναι ακόμα καλύτερο όταν τις συνδυάζεις με τη νίκη.

Είχα πει ότι τις τελευταίες ημέρες ανεβάζουμε την απόδοση μας. Το δείξαμε και σήμερα αυτό. Είναι σημαντικό να κρατάς το μηδέν και να πετυχαίνεις τέσσερα γκολ. Είναι μία καλή αρχή για τα play off. Την Κυριακή έχουμε το επόμενο παιχνίδι και δεν υπάρχει χρόνος να χαλαρώσουμε, πρέπει να μείνουμε σε εγρήγορση. Συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι, που είναι εξίσου σημαντικό με αυτό που νικήσαμε».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.292 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.