ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ-Καρέλης: Οι πρώτοι σκόρερ των «πρασίνων»

50 γκολ από τα 127 που έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός στη Σούπερ Λιγκ τα δύο τελευταία χρόνια έχουν προέλθει από τους Μάρκους Μπεργκ και Νίκο Καρέλη.

Μπεργκ-Καρέλης: Οι πρώτοι σκόρερ των «πρασίνων»

Οι Μάρκους Μπεργκ και Νίκος Καρέλης αποτελούν αναμφισβήτητα το βαρύ πυροβολικό του Παναθηναϊκού στην επιθετική γραμμή της ομάδας, καθώς δε σταματούν να σκοράρουν.

Πρόσφατο παράδειγμα, το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη την περασμένη Τετάρτη. Οι  «πράσινοι» πέτυχαν συνολικά τέσσερα γκολ, δύο εκ των οποίων προήλθαν από το Νίκο Καρέλη και ένα από τον Μπεργκ.

Με τα γκολ αυτά ο Σουηδός επιθετικός έφθασε συνολικά τα 30 σε 55 εμφανίσεις, ενώ ο Έλληνας διεθνής έχει 20 τέρματα σε 62 εμφανίσεις.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνολικά οι δύο στράικερ έχουν σημειώσει 50 τέρματα  από τα 127 που έχει σημειώσει ο Παναθηναϊκός στο ελληνικό πρωτάθλημα τα δυο τελευταία χρόνια.  Αυτό σημαίνει ότι από αυτούς έχει προέλθει το μεγαλύτερο ποσοστό τερμάτων για λογαριασμό του «τριφυλλιού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.