ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εξετάζεται ο Οχς

Ο Πάτρικ Οχς της Βόλφσμπουργκ βρίσκεται στη λίστα των «πράσινων» για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, σύμφωνα με τη «Sport Day».

Εξετάζεται ο Οχς

Ο 31χρονος δεξιός μπακ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, βρίσκεται στη λίστα των Βόκολου-Φύσσα για το δεξί άκρο της άμυνας. Ο κοκκινομάλλης Γερμανός, μένει ελεύθερος από τους «λύκους» και στον Παναθηναϊκό εξετάζουν την περίπτωση του, χωρίς ωστόσο να αποτελεί το πρώτο φαβορί για να καλύψει τη θέση.

Το προφίλ του Οχς

Ο Πάτρικ Οχς γεννήθηκε στις 14 Μαΐου του 1984, ξεκίνησε την καριέρα του στη δεύτερη ομάδα της Μπάγερν Μονάχου (2003-2004), έχοντας μια γεμάτη σεζόν, με 25 συμμετοχές και ένα γκολ.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια μετακόμισε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όπου πέρασε και την πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του. Στους «αετούς», αγωνίστηκε για εφτά χρόνια (’04-’11), με την πρώτη σεζόν να είναι στη zweite liga και τις υπόλοιπες στη Bundesliga. Όλες του οι χρονιές στη Φρανκφούρτη, ήταν γεμάτες.

Συμμετοχές ανά σεζόν στους «αετούς»:

2004-2005: 30 συμμετοχές 2 γκολ

2005-2006: 32 συμμετοχές 1 γκολ

2006-2007: 40 συμμετοχές 1 γκολ

2007-2008: 30 συμμετοχές

2008-2009: 32 συμμετοχές

2009-2010: 31 συμμετοχές 1 γκολ

2010-2011: 32 συμμετοχές 3 γκολ

Μάλιστα τη σεζόν 2009-2010, ο τότε προπονητής του στην Άιντραχτ, Μίκαελ Σκίμπε, τον χρησιμοποίησε σε θέση δεξιού χαφ, έχοντας διαγνώσει τις αρετές του και στο επιθετικό παιχνίδι, με τον Οχς να πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, παίζοντας μπροστά και δεξιά, κάνοντας αρκετές πλαγιοκοπήσεις, «σερβίροντας» τους επιθετικούς της ομάδας.

Βόλφσμπουργκ μέσω… Χόφενχαϊμ

Η Βόλφσμπουργκ αγόρασε τον Οχς, το καλοκαίρι του ’11, όπου έπαιξε για ένα χρόνο, με τους Λύκους να τον δίνουν  τον δανεικό στη Χόφενχαϊμ, το καλοκαίρι του ’12.

Στην πρώτη του χρονιά στη Βόλφσμπουργκ, είχε 14 συμμετοχές, ενώ στη Χόφενχάϊμ, τη σεζόν ’12-’13, έπαιξε 12 φορές.

Ο 31χρονος επέστρεψε στη Βόλφσμπουργκ, όπου και αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο μόνο την περσινή σεζόν αγωνίστηκε (19 φορές), ενώ φέτος δεν έχει πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής (έπαιξε μόνο με τη Β΄ ομάδα 4 φορές) και πλέον μένει ελεύθερος.

Καλή επιλογή… μικρό ρίσκο

Σε κάθε περίπτωση, ο Γερμανός δεν αποτελεί αυτό που λέμε… μεταγραφή αεροδρομίου, ωστόσο έχει μια γεμάτη καριέρα στη Μπουντεσλίγκα, διαθέτει την εμπειρία και σίγουρα αν προτιμηθεί, μπορεί να δώσει λύσεις σε μια θέση που οι «πράσινοι» έχουν μεγάλη ανάγκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Γερμανός, ναι μεν εξετάζεται, ωστόσο οι Λιζόν και Περέιρα, φέρονται να βρίσκονται πιο ψηλά στη λίστα, αλλά στον Παναθηναϊκό κοιτούν τις επιλογές τους… σε περίπτωση που στραβώσει κάτι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.