ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στον Ανδρεάδη ο Μπριάκος

Στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, βρίσκεται τούτη την ώρα, ο πρώην αρχιδιαιτητής, Θανάσης Μπριάκος, κατηγορούμενος για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση.

 Στον Ανδρεάδη ο Μπριάκος

Λίγο πριν τις 10:00, πέρασε την πόρτα του γραφείου του κ. Ανδρεάδη, ο Θανάσης Μπριάκος, προκειμένου να απολογηθεί στις κατηγορίες για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις.

Αύριο αναμένεται να απολογηθεί στον κ. Ανδρεάδη και ο Νίκος Προύντζος, μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, ενώ τη Δευτέρα ο πρώην αναπληρωτής αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.