ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στον ανακριτή ο Καλογέρης

Ο πρώτος… της Βέροιας, που πέρασε το κατώφλι του γραφείου του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, είναι ο Αλέξανδρος Καλογέρης.

Στον ανακριτή ο Καλογέρης

Όπως έγινε γνωστό από χθες, έξι παίκτες της Βέροιας (πρώην και νυν) διώκονται κακουργηματικά για τη συμμετοχή τους στο Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 και από σήμερα ξεκίνησε η… παρέλασή τους στο γραφείο του Γιώργου Ανδρεάδη.

Καλογέρης ο πρώτος

Ο Αλέξανδρος Καλογέρης, είναι ο πρώτος που  έφτασε στην Ευελπίδων. Ο Καλογέρης αγωνίζεται στον Άρη, αλλά το 2013, βρισκόταν στο ρόστερ της Βέροιας. Ο ποδοσφαιριστής έφτασε στο γραφείο του ανακριτή χωρίς την παρουσία δικηγόρου, δεν ζήτησε προθεσμία και απολογείται αυτή την ώρα.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από βδομάδα σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Live Sport», θα ακολουθήσουν το… δρόμο του Καλογέρη και οι Ηλίας Ιωάννου, Γιώργος Σκαθαρούδης, Δημήτρης Αμαραντίδης, Δημήτρης Μάνος και Χαράλαμπος Παυλίδης, που αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.